Elämätär Tantric Flow

Tantra – [Ta] [Na] ∞ [Ta) [Ra]

Tie Korkeimpaan valoon ja viisauteen solutason kehollisuutemme kanssa. Tätä korkeinta viisautta voi verrata euforisen valon eteriseen nektaariin, joka täyttää koko olemassaolon elämän kukoistuksen voimalla.

Tämä on kurssi naisille, jotka haluavat tutustua Tantran todelliseen luonteeseen oman kehonsa kautta. Kurssilla tehdään liikkeitä, hengitys-, meditaatio- ja syvärentoutusharjoituksia, jotka herättävät elämää luovan energian, saa silmäsi loistamaan ja ihosi hohtamaan. Opit aidosti rakastamaan kehoasi ja tunnet terveyden syttyvän joka solussasi. Vapaudut olemaan oma itsesi ja nautit siitä.

Tantra on 10 000 vuotta sitten syntynyt henkinen tiede, joka johdattaa vapauteen, vapautumiseen ja nirvanaan. Monet sekoittavat Tantran seksuaalisiin orgioihin, unohtaen tämän henkisen harjoituksen todellisen, syvällisen hengellisen merkityksen. Syvällisen itsetuntemuksen kautta, Tantra tarjoaa ihmiselle mahdollisuuden muuntaa seksuaalienergia terveyden ja luovuuden voimaksi, ja toteuttaa kaikki omat toiveet.

Tantra on Naiseuden ja Miehuuden korkein aspekti. Tantran harjoittelu mahdollistaa syvän hengellisen yhteyden korkeimpaan elämän voimaan, todelliseen itseen ja aidon yhteyden omaan ympäristöön. Se on syvä hengellinen prosessi, joka tuo meditaation, tietoisen läsnäolon ja valaistumisen elämäämme.

Tantra tarjoaa työkalut oman kehomme ymmärtämiseen, seksuaalisuutemme tutkimiseen, nautintomme tuntemiseen ja syvien halujemme tarkasteluun. Näistä asioista kasvaa aito rakkaus omaa kehoamme kohtaan. Tantra auttaa meitä ymmärtämään, että kehomme on pyhä temppeli, jossa ihmisen jumalallinen luonto asuu.

Elämätär Tantra Flow -viikkotunneilla herätämme kehollisen tietoisuuden ja läsnäolon erilaisten kehollisten harjoitteiden avulla. Elämätär Tantra Flow -kursseilla sukellamme erialaisten teemojen avulla syvemmälle Pyhän Tana Taran mysteeriin.

Elämätär Tantric Flow -elämystunti

Keskiviikkoisin 19:30-21:00

Paikka: Niskalankatu 4, 45700 Kuusankoski

Liput: 20 €/90 min tai 180 € x 10 (voim. 10 vkoa)