Luennot

Kutsun sinut lumoutumaan, inspiroitumaan ja avaamaan uusia näkökulmia. Valitse mieleisesi kiehtova luentoteema tai räätälöi kehollinen elämysohjelma.

Solumuistivalmennus & Elämätär Flow

Solumuistivalmennus ja elämyksellinen Elämätär Flow integroituvat valitsemaasi teemaan kurssien tai työpajan muodossa, niiden lähtökohtana ovat elämä, luovuus, kehollisuus, elinvoima ja terveys.

Inspiroivat luennot:

Luentoni kuljettavat kuulijat hetkessä elämisen taianomaiseen todellisuuteen -pois tavanomaisesta, kohti elämää ja luovuuden taikaa! Astut opastuksellani upeaan maailmaan, jossa hetkiin kätkeytyy taikaa.

Luennot

Tänä vuonna luentojen teemana on ”Pois tavallisesta, kohti taikaa ja inspiroitumista”. Tarjoan mahdollisuuden kokea unohtumaton luentoni, jossa hetket ovat täynnä lumoa, elämää ja inspiroivia oivalluksia. Valitse teema:

Solumuisti ja Yksilöllisyyden voima

Kutsun sinut matkalle solujesi syvyyksiin, missä yksilöllisyytesi koko potentiaali lepää odottaen huomioitasi. Yksilöllisyytesi on pyhä lahja itsellesi ja tälle maailmalle. Näillä luennoilla tutustumme solumuistin ihmeisiin ja ajatukseen että jokainen solusi on läsnä sinulle. Yhdessä raotamme oven solujemme viisauteen, tarinaan ja voimaan sekä yksilöllisyyden lumoavaan universumiin.

Näen selvästi, kuinka teknologian kehittyminen muuttaa työelämäämme. Rutiininomaiset tehtävät ja sapluunalla menevät työt automatisoituvat tekevät tilaa uusille mahdollisuuksille ja luovuudelle.

Erityisesti luovuudelle on tulevaisuudessa kysyntää. Miksi? Koska juuri luovuus on se, mihin koneet eivät kykene. Se on inhimillisen voiman ydin, se sydämen sykähdys, joka luo uutta, yllättävää ja mullistavaa, annalta-arvaamatonta, ennennäkemätöntä ja ennenkokematonta.

Nyt on aika nostaa esiin yksilöllisyys ja sen potentiaali. Solumuistivalmennuksen avulla avaamme oven oman kehomme viisauteen ja yksilöllisyyteen. Se on portti siihen, miten voimme käyttää yksilön ainutlaatuista luovuutta vallankumouksellisella tavalla. Luomme nyt kirjaimellisesti uutta todellisuutta.

Yritykset, jotka nopeasti ymmärtävät tämän, tulevat olemaan niitä, jotka menestyvät. Luovuus ja yksilöllisyys tulevat olemaan ne valtit, jotka erottavat menestyvät organisaatiot massasta. Ne ovat avain siihen, miten yritys voi luoda tuotteita ja palveluita, jotka eivät ainoastaan tyydytä asiakkaiden tarpeita, vaan ylittävät ne odotukset.

Tämä on muutos, joka ei ainoastaan mullista työelämäämme, vaan myös avaa mahdollisuuksia sellaiselle luovuudelle, jota emme ole vielä edes käsittäneet. Olen vakuuttunut siitä, että juuri tällä tiellä kulkevat yritykset tulevat olemaan niitä, jotka muokkaavat tulevaisuuden.

Oletko valmis astumaan mukaan tähän muutokseen? Oletko valmis olemaan vahvojen ja luovien yksilöiden ympäiröimä?

Huomion ja ajatuksen todellisuutta muokkaava voima

Tällä luennolla ohjaan sinut ihmeitä tekevän huomiomme ennennäkemättömän voiman äärelle. Kerron huomion ohjaamisen taidon merkityksestä ja sen todellisuutta muokkaavasta voimasta. Kaikki, jopa eloton reagoi huomioon ja sen laatuun. Opit havaitsemaan omassa elämässäsi kuinka ajatus ohjaa huomion energiaa tietoisesti tai tiedostomattomasti ja muokkaen todellisuutta. Opit ohjaamaan huomion voimaa ja ymmärrät sen vaikutuksen kaikkeen elämässäsi.

Läsnäolo ja hetkessä elämisen taito

Tämä teema on kuin lumoava matka taianomaiseen puutarhaan, jossa jokainen hetki avautuu kuin puhkeava kukka.

Elämän kauneus tässä ja nyt sekä läsnäolon voima eheyttävät mielen ja sielun. Ymmärrät, kuinka voit yhä levollisemmin olla hetkessä läsnä ja antaa oikean hetken saapua luoksesi, ajallaan, ilman kiirettä tai hätäilyä, ilon ja rauhan olotilassa. Tarjoan avaimet ja työkalut hetkessä elämisen taitoon, jotka ovat aina saatavillasi.

Tämä on ihanteellinen teema, jos haluat avata silmäsi joka hetken ainutlaatuiselle taianomaisuudelle ja kaipaat palautumista stressistä sekä vastapainoa nykyiselle arjelle.

Elinvoima ja sen salaisuus

Kutsun sinut tutkimaan elinvoiman lähteitä ja elämän mystiikkaa. Tällä luennolla sukellamme elämän virtauksen salaisuuteen. Oivallamme, kuinka voimme kunnioittaa tätä mystistä voimaa ja hyödyntää sitä omassa elämässämme.

Jokainen luento on suunniteltu herättämään ajatuksia, syventämään ymmärrystä itsestä ja maailmasta sekä inspiroimaan uusiin näkökulmiin.

Tervetuloa mukaan elinvoiman taianomaiseen matkaan!

Ota rohkeasti yhteyttä, autan tunnistamaan intention valitsemaan teeman ja räätälöimään juuri teidän yhteisöllenne sopiva ohjelma.

Pyydä tarjous