BIO

Tervehdys maailma ) Taiteilijanimeni on Dasha Zen

Tarinani alkaa pyyteettömän rakkauden ja jalon viisauden kokemuksesta. Se muovasi minua syvällisesti ja loi perustan omalle elämänfilosofialleni sekä ainutlaatuiselle lähestymistavalleni auttaa muita matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tuo rakkaus avasi silmäni sille, kuinka tärkeää on rakentaa terve suhde omaan kehoon ja mielenmaisemaan. Se inspiroi minua kehittämään menetelmän, joka korostaa yksilöllistä lähestymistapaa ja henkisen hyvinvoinnin merkitystä.


Zeniläisyys tuli elämääni kuin viisas opas, kun 15 vuotiaana eksyin Helsingin keskustan mystiseen kivijalkapuotiin, joka avasi ovet Osho Zen tarot -korttien ja kirjan maailmaan. Tuo kohtaaminen ei ollut sattumaa. Se oli hetki, joka muutti kaiken. Siitä asti tiedostin, että löysin oman polkuni, joka johti kohti ihmisen sisäistä harmoniaa ja henkistä kasvua.


Rakastan pysähtymistä ja syventymistä – se on minulle kuin hengitystä. Tuo oivallus sai minut etsimään yhteyttä muihin avoimen vuorovaikutuksen kautta. Huomasin, että aito yhteys toi iloa ja hyvää oloa sekä minulle että toiselle osapuolelle. Siitä syntyi halu luoda tilaa aidoille, iloisille ja ravitseville vuorovaikutuksille.


Kehollisuus on minulle portti henkiseen hyvinvointiin. Se antaa mahdollisuuden aistia ja ymmärtää itseäni syvemmältä. Terve suhde omaan kehoon vahvistaa yhteyttä itseeni ja muihin ihmisiin. Tämä yhteys auttaa minua rakentamaan tasapainoista ja onnellista elämää, joka kumpuaa syvältä sisimmästäni.


Työni ytimessä on tämän yhteyden palauttaminen ja elinvoiman lisääminen. Haluan herättää eloon eloisuuden, ilon ja luovuuden, joka auttaa meitä kaikkia löytämään sisäisen voiman ja tasapainon.


Olen Dasha Zen, ja matkani ei ole pelkkä työ – se on intohimoni auttaa itseäni, jotta voisin auttaa muita löytämään saman ilon ja tasapainon elämäänsä.


Tanssin, tanssitan, elän, leikin, vuorovaikutan, puhdistun, jalostun ja luon uutta. Vaalin pyhiä asioita hiljaa.


Pidätän vapauden muutokseen ja kasvuun. Kehityn ja jalostun. Kirjoitan blogia. Minua kiehtoo mystiikka, viisaus, korkein tietoisuus, Luoja ja Elämä.

Virittäydyn hetkeen, intentioon, toiseen ihmiseen, omaan dharmaan, tilaan, olemassaoloon, iloon ja rauhaan.

Elän elämää ilossa ja rauhassa.