Elämätär Flow

Elämätär Flow on kehollista elämän ilmentämistä ja kuuntelua.

Elämätär Flow opetusmenetelmä pohjautuu Dasha Zen solumuistivalmennukseen. Se on intensiivistä uppoutumista hetkeen kehonsa elinvoimien virtausten kanssa ja elämän impulssien kuuntelua.

Harjoittelu pohjautuu tietoiseen kehollisuuteen ja kehotietoisuuteen. Elämätär Flow harjoitus on meditatiivista kehoeuforiaa, joka yhdistää kehon elämän ja terveyden alkulähteelle, yksilövoiman ja solumuistin avulla. Elämätär Flow on psyykkinen tila, joka edistää ilon ja rauhan tunnetta sekä yhteyttä elämään.

Tilaa räätälöity Elämätär Flow harjoitus, saat heti tarjouksen.

Elämätär Flow soveltuu mihin tahansa lajiin avaamaan kunkin osallistujan yksilöllisen potentiaalin ja tukemaan tarkoituksenmukaisia tuloksia. Tanssiessa keskitymme rytmiin, musiikkiin ja kehon impulssien ja elinvoimavirtausten kuunteluun. Jooga ja meditaatioharjoituksissa syvennymme asanoiden luonnolliseen, sujuvaan ja meditatiiviseen virtaukseen, minimoiden ulkopuoliset häiriötekijät. Kuntosaliharjoittelussa hyödynnämme kehon sisäistä viisautta tulosten maksimoimisessa ja vahvistamme kehon terveitä liikeratoja. Lukiessa tutustumme siihen, kuinka tarina heijastuu solumuistissamme ja minkälaisia tunnetiloja se luo. Maalatessasi pääset resonanssiin värien värähtelyjen kanssa ja linjojen sekä mittasuhteiden harmoniaan. Leikkiessäsi lapsen kanssa tunnet leikin virtaavuuden ja yhteyden tanssin. Ulkoillessasi kuulet tuulen sanoman ja äänimaiseman kuiskaukset.

Haistat, maistat ja tunnet elämän uudella tavalla, kun pääset yhteyteen elämäsi flow tilan kanssa ja elämän aistit tarttuvat eloon ja elämän virtoihin.

Elämätär Flow olotila

Eämätär Flow on tanssia elämän sävelten tahdissa. Se on täydellistä antautumista nykyhetkeen,, luovuuden lumoon ja kehon liikkeiden virtaukseen, kuin elinvoimainen joki.


Se on hetkiä, jolloin kehoni ja mielini sulautuvat yhdeksi virtaavaksi kokonaisuudeksi, ja olemme yhdessä, täysin läsnä tässä hetkessä, elinvoiman ja elämänrytmin ohjaamana.


Elämätär Flow on kuin maalaustaiteen mestarin työ, jossa jokainen yksilö on sivellinvedos täynnä elämää ja tarkoituksellisuutta, ja joka yhdistää meidät syvemmälle itseemme ja ympäröivään maailmaan.


Se on tila, jossa jokainen soluni tiedostaa olevansa osa elämän taidetta ja kauneutta, jossa jokainen soluni tanssii harmoniassa elämän rakkauden rytmien kanssa, jalostuen ja luoden kaunista ja voimallista elämäntaidetta, joka hehkuu läpi kaiken tekemäni.


Elämätär Flow on mahdollisuus kokea elämä ja kehollisuus niin syvästi ja intensiivisesti, että tunnemme olevamme yhteydessä itse elämän alkulähteeseen, joka virtaa meissä ja ympärillämme.

Flow -tilan hyödyt:

Flow-tila on euforinen ja nautinnollinen. Se tarjoaa meditatiivisen kokemuksen, vahvan mielihyvän ja onnellisuuden tunteen, mikä vaikuttaa myönteisesti yleiseen hyvinvointiin.

Se on immersiivinen ja palkitseva tila, jossa unohtuu aika ja ihminen uppoutuu täysin itseensä, omaan kehoon ja liikkeiden virtaavuuteen. Se auttaa unohtamaan ulkoiset häiriötekijät, vähentämään stressiä ja saa aikaan vahvan keskittymisen tilan.

Flow -tilassa mieli saa olla vapaa häiriöistä ja keskittyä täysin hetkeen ja kokemukseensa. Monet huomaavat, että ”flow”-tilassa heidän luovuutensa ja innovatiivisuutensa lisääntyy.

Säännöllinen Flow-tilan kokeminen syventää rentouden kokemusta, parantaa keskittymistä ja levon laatua, lisää työn ja opiskelun tehokkuutta edistäen uuden omaksumista.

Tarjouslomake

    * Pakollinen

    YHTEYSHENKILÖN TIEDOT


    TAPAHTUMAN TIEDOT