Myyjille ja näytteilleasettajille

Sisäisen tiedotuksen sivut

Kevään Taika -messut 31.3. Virtakiven Sauna, Brejlinintie 8, Voikkaa – FI-45910 Kouvola

Tule esittelijäksi

Haluatko esitellä ainutlaatuisia tuotteitasi ja osaamistasi monipuoliselle ja vastaanottavalle yleisölle?

Tule mukaan esittelemään ainutlaatuisia tuotteitasi ja osaamistasi sekä luomaan yhteyksiä Kristallikallo-tapahtumiin! Etsimme innokkaita myyjiä ja näytteilleasettajia, jotka sydämestään rakastavat työtään ja haluavat välittää intohimonsa muille. Olipa kyseessä sitten valmennus, hieronta, parantavat äänimatkat, käsityö, kristallit, eteeriset öljyt, meditaatiotyökalut, käsintehtyjä hyvinvointi tuotteita tai mieltä muuntavia palveluita, Kristallikallo Tapahtumat ovat täydellinen foorumi tulla nähdyksi niille, jotka etsivät holistista hyvinvointia, valaistumista ja tasapainoa.

Myyjänä saat nauttia yksinoikeudellisista eduista, kuten markkinointinäkyvyydestä eri somealustoillamme ja mahdollisuudesta verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Nämä eivät ole pelkästään myyntitapahtumia; nämä ovat sielujen kokoontumisia, jotka suuntautuvat hengelliseen kasvuun ja hyvinvointiin. 

Tule rohkeasti mukaan järjestettävään tapahtumaan, missä juhlimme taikaa meissä kaikissa ja luomme yhdessä uutta ja ennnennäkemätöntä vaurautta. Liity joukkoomme luomaan tilaa sielukkaille yhteyksille ja elämää muokkaaville kokemuksille. Varaa myyntipisteesi seuraavaan tapahtumaan jo tänään ja anna taian tapahtua! 

Toivo tapahtumaa ja anna meidän toteuttaa se!

Ilmoita ihana idyyli paikka, joka kaipaa toimintansa rinnalle pieniä lämminhenkisiä ja elämyksellisiä tapahtumia tuomaan lisäarvoa, tunnettuutta, oikeita kohtaamisia ja verkostoitumista. Tarkoituksemme on edistää paikallisuutta, holistista hyvinvointia, kulttuuria, taidetta, käsityötä ja aitoja kohtaamisia. Tuemme myös kyliä ja tapahtumapaikkakunnan erikoiskohteita, tekijöitä ja luovuutta.

Paikkavaraukset ja lisätietoa

[email protected]

Dasha Zen

+358456782767

E L Ä M Ä T Ä R BIO

Paikkamaksu: 50 €

Meillä on aina muutama talkoopaikka 20 €