Kristallikallot -tapahtumat

”Tervetuloa kotiin!”

Tervetuloa Kristallikallojen Tapahtumien Taikaan – sielun keitaaseen ja holistisen hyvinvoinnin juhliin! Meidän tapahtumamme ovat kokonaisvaltainen elämys, joka herättää aistit ja ravitsee sielun.

Taika tapahtumiemme tarkoitus on edistää luovuutta, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Panostamme paikallisen holistisen hyvinvoinnin tuote- ja palvelutarjonnan näkyvyyteen, kestävyyteen ja ajankohtaisuuteen, tukien paikallisia toimijoita sekä kestävän kehityksen ympäristöystävällisiä käytäntöjä.

Meidän tapahtumissa korostuu aitous ja sydämellisyys sekä lämmin ilmapiiri, jossa jokainen kävijä on tärkeä. Tapahtumien tunnelma on täynnä lumoa ja taikaa, joka luodaan yhdessä – yhteisönä, heimona ja joka ottaa vastaan heti saavuttaessa tapahtumapaikalle. Yhteisöllisyys ja autenttinen verkostoituminen avaavat uusia mahdollisuuksia. Yhdessä olemme yksilöitä ja yksilöinä inspiroimme toisiamme. Kokoonnumme voimaantuaksemme yksilöinä ja yhteisönä.

Yllätyksellisyys ja innovaatio ovat tärkeitä osia tapahtumassamme. Tarjoamme vierailijoille moniulotteisia yllätyksiä, jotka innostaa tutkimaan omaa potentiaalia.

Kristallikallo Tapahtumat näet myös Google Kalenteristamme


Unelma tapahtumien takana

Ensimmäinen Taika -messutapahtuma alkoi talvisesta haaveesta lämmittää mieliä ja ravita sielua kylmyyden laskeutuessa. Halusimme luoda ihmemaan, jossa samanhenkiset ihmiset tulevat yhteen tutkimaan, yhdistymään ja omaksumaan holistisen elämän taikaa.” 

Tule esittelijäksi

Myyjille tämä on kutsu ja mahdollisuus esitellä ainutlaatuisia tuotteitaan monipuoliselle ja vastaanottavalle yleisölle. Olipa kyseessä sitten kristallit, eteeriset öljyt, meditaatiotyökalut, käsintehtyjä hyvinvointi tuotteita tai mieltä muuntavia palveluita, Taika -messut ovat täydellinen foorumi jakaa luomuksiasi niille, jotka etsivät valaistumista ja tasapainoa. 

Myyjänä saat nauttia yksinoikeudellisista eduista, kuten markkinointinäkyvyydestä eri somealustoillamme ja mahdollisuudesta verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Tämä ei ole pelkästään messutapahtuma; tämä on sielujen kokoontuminen, joka omistautuu hengelliseen kasvuun ja hyvinvointiin. 

Älä missaa mahdollisuutta olla mukana Kevään Taika -messutapahtumassa, missä juhlimme taikaa meissä kaikissa ja luomme yhdessä uutta ja ennnennäkemätöntä vaurautta. Liity joukkoomme luomaan tilaa sielukkaille yhteyksille ja elämää muokkaaville kokemuksille. Varaa myyntipisteesi seuraavaan tapahtumaan jo tänään ja anna taian tapahtua! 

Paikkavaraukset

[email protected]

Dasha Zen

+358456782767

E L Ä M Ä T Ä R BIO

Paikkamaksu 50 €

Tapahtumiin saattaa olla muutama talkoopaikka auki, hinta 20€ jos osallistut tapahtuman järjestämiseen ennen ja jälkeen tapahtuman.


TULEVAT

Täysi Kuu & Uusi Kuu –> Tanssit ja rituaalit, kysy lisää

Tietäjä -messut – tulkinnat, tarot, meediot & löydä oma polkusi valmennukset

To 20.6. Juhannus Taika -messut (lisätietoa tulossa)

19.-21.7. Näy Festivaali – paikallinen verkostoitumistapahtuma (lisätietoa tulossa)


MENNEET

Kevään Taika -messut su 31.3.

Hengellisiä etsijöitä ja hyvinvointiharrastajia varten Kevään Taikaa -messumme lupaa jälleen elämyksellisen kokemuksen.

Kristallikallojen Kevään Taikaa -messujen ytimessä on sielun, kehon ja mielen hyvinvointi sekä kevään ja pääsiäisen taika. Tarjoamme paikallisen valikoiman tuotteita, palveluita ja työpajoja, jotka edistävät kehon ja mielen parantumista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olipa kyseessä sitten meditaatio, jooga, shamanismi tai luonnonmukainen terveys, meillä on jotain jokaiselle hyvinvoinnista kiinnostuneelle; taidetta, alkemiaa, metafysiikkaa, taivaankappalleiden tulkintaa, pimeyttä, valoa, lauluja, luontoyhteyttä, rohtojen valmistusta, joogaa, tanssia, meditaatiota ja erilaisia inspiroivia holistisen hyvinvoinnin tuotteita.

Haluamme kunnioittaa pohjoismaisia perinteitä ja mystiikkaa. Tapahtumassamme voi tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin, sekä löytää oman polunsa henkiseen kasvuun ja kehitykseen. Lisäksi tapahtumassa on runsaasti tilaa itseilmaisulle, luovuudelle ja taiteelle – voit kokea ainutlaatuisia taideteoksia, osallistua työpajoihin ja löytää uutta inspiraatiota itseilmaisuun ja omalle luovuudellesi.

Tervetuloa Kevään Taikaa -messuille, missä juhlimme taikaa meissä kaikissa, ja luomme tilaa sielukkaille yhteyksille ja elämää muokkaaville kokemuksille. Odotamme innolla tapaamista ja yhteistä matkaa kohti hyvinvointia ja harmoniaa!

Tule myös kahvittelemaan

Tapahtuma on kauniissa miljöössä Kymijoen rannalla, missä persoonallinen ja tunnelmallinen kahvila ottaa kahvin tuoksuiseen syliinsä.

Aika: su 31.3. klo 12:00 – 16:00

Paikka: Virtakiven Sauna – Kahvila

Brejlinintie 8, Kouvola

Virtakiven Saunan Kahvila on auki koko tapahtuman ajan!

Jos tarvitset erityisapua, olethan ajoissa yhteydessä, jotta voimme avustaa sinua.

Käsityömyyjäiset 17.3.

Teemana Kevään ja pääsiäisen taika ja perinteet sekä käsityö

Tule ja lumoudu ainutlaatuisista esineistä koostuvaan lähiseudun valikoimaan. Olemme koonneet sinulle samaan paikkaan hyvinvointituotteita, estetiikkatuotteita, läsnäoloa vahvistavia työkaluja, käsintehtyä uniikkia taidetta, shamanistisia rituaaliesineitä, äänielämys -matkoja, eettisesti kerättyjä höyheniä, koruja ja paljon, paljon muuta…

Kristallikallojen myyjäiset on juhla ja viihdyttävä mahdollisuus sukeltaa syvälle käsityötaidon taikaan. Jokainen taiteilija ja käsityö kertovat tarinaa luovuuden voimasta ja rakkaudesta käsillä tekemiseen. 

Aika: 17.3. klo 12-16
Paikka: Virtakiven Sauna, Brejlinintie 8, 45910 Kouvola

Vietä rentouttava sunnuntaipäivä, verkostoidu ja inspiroidu!

Tapahtuman tarjoiluista vastaa Virtakiven Sauna – Kahvila. Tarjolla on kahvia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä lounastarjoilu.
**********************

Isännät/emännät: Miia Karhu, Dasha Zen, Virtakiven Sauna & talkoolaiset

MYYJILLE

Virtakiven Saunan tunnelma luo täydellisen ympäristön käsityötaidon esittelyyn. Myyjille tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus esitellä käsityötuotteitaan monipuoliselle ja vastaanottavalle yleisölle. 

Olipa kyseessä sitten unisiepparit, maalaukset, taikatyökalut, kasvivärjätyt neuletuotteet, korut, lelut, virkkaukset, luu- tai puukoristeet ja esineet, Taika Käsityö -myyjäiset ovat täydellinen foorumi jakaa luomuksiasi niille, jotka etsivät laadukasta käsintehtyä käyttötaidetta.

Myyjänä saat nauttia yksinoikeudellisista eduista, kuten markkinointinäkyvyydestä eri somealustoillamme ja mahdollisuudesta verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Tämä ei ole pelkästään myyntitapahtuma; tämä on juhla ja samanhenkisten sielujen kohtaaminen. Älä missaa mahdollisuutta olla mukana Käsityömyyjäis -tapahtumassa, missä juhlimme Taikaa ja luovuutta meissä kaikissa.

Liity joukkoomme luomaan uutta juhlan muodossa. Varaa myyntipisteesi tänään ja anna taian tapahtua!

Paikkavaraukset

[email protected]
Miia Karhu 0402202714
Dasha Zen 0456782767

Paikkamaksu vain 20€ (kun osallistut talkoolaisena) tai 50 € valmis pöytä

Aika: klo 12:00 – 16:00

Paikka: Virtakiven Sauna – Kahvila, Brejlinintie 8,45910 Kouvola

Virtakiven Sauna – Kahvila on auki koko päivän!

Jos tarvitset erityisapua, olethan ajoissa yhteydessä, jotta voimme avustaa sinua.